Jalkautussuunnittelun webinaari 6.6.

webinaari on tarkoitettu piirihallitusten ja piirien ryhmien niille henkilöille, jotka vetävät lippukuntatuen uudistusta. Setti alkaa lyhyellä alustuksella, jonka jälkeen piirit siirtyvät tekemään omia jalkauttamissuunnitelmiaan. Yhden illan aikana ei ihan valmista suunnitelmaa vielä synny, mutta varmasti hyvä alku ja näkemys siitä, mistä pitäisi jatkaa. Samalla kootaan listaa siitä, minkälaisilla materiaaleilla ja muilla tukitoimenpiteillä voimme SP:stä tukea jalkautusta. Lopuksi jaetaan toisillemme parhaat ideat.

Tervetuloa mukaan!

Voit osallistua joko livenä Partioasemalla (ei matkakuluja) tai Skype for business -linkin kautta. Ryhmätyö tehdään piireittäin, joten jos helposti onnistuu, voi olla kivempi olla oman piirin tyyppien kanssa saman pöydän ääressä. Tarvitset tietokoneen.

Ilmoittaudu klikkaamalla itsesi Facetapahtumaan.