PiiriPostissa 25.5.: Lippukuntatuen uudistuksessa tapahtuu

1. Fanfaarien ja konfettisateen aika! Uusi tapa tukea lippukuntia otti aimo harppauksen kohti toteutumistaan, kun Laajennetut Alue-, Kasvatus ja Vapaaehtoistuen valiokunnat päättivät uusien lippukunta- ja piiripestien käyttöönotosta. Projektiryhmä kiittää kaikkia rakentavasta ja hyvästä yhteistyöstä!

2. Nyt on hyvä hetki vaikuttaa. Laajennetuissa aloitetut ryhmätyöt monesta projektiin liittyvästä aiheesta jatkuvat vielä atk:ssa! Käy esittämässä toiveesi ja ajatuksesi virtuaalifläppeihin. Projektiryhmä käsittelee tulokset kokouksessaan 25.5.

3. Jalkautussuunnittelu alkaa!
– Jalkautussuunnittelun materiaalipaketti tupsahtaa piireihin touko-kesäkuun vaihteessa. Nyt on erittäin hyvä hetki esittää toiveita siitä, minkälaiset materiaalit ja toimenpiteet tukisivat piiriäsi uudistuksen käyttöönotossa: anna.bryk@partio.fi
– Ensimmäinen yhteinen ideointi- ja suunnittelutyöpaja pidetään 6.6. kello 17.30. Paikalle voi tulla livenä Partioasemalle (matkakuluja ei korvata) tai Skype For Business -linkin kautta, joka löytyy Facetapahtumasta.