Lippukuntatuen uudistuksen materiaalipaketti 3 – jalkautussuunnittelu

Lippukuntatuen uudistuksen kolmas piirimateriaalipaketti käsittelee jalkautussuunnittelua. Suunnittelu kannattaa käyttää hyvä hetki, ja ottaa mukaan ainakin alueen, kouluksen, ohjelman ja viestinnän porukat.

Materiaalipaketti jaettiin sähköpostitse seuraavalla jakelulla: piirinjohtajat, toiminnanjohtajat, piirien alue-, koulutus-, ohjelma-, ja viestintätyöntekijät, SP:n hallitus, laajennettu aluevlk, kasvatusvlk, vapaaehtoistuen vkl, Suomen Partiolaisten henkilökunta. Huhuile siis perään, jos et saanut omaasi!

Materiaalipaketissa on dokkariohje sekä exceltaulukkopohja suunnitelmalle:

Lpk-tuen jalkauttaminen piiristä lippukuntiin (pdf)

Lisäksi tarjolla on jalkautussuunnitelmataulukko (ecxel) ja yllä olevasta materiaalista poimitun check listin word-dokkarina, mutta niitä ei saa liitettyä tähän blogiin. Pyydä Annalta, jos meili ei tavoittanut sinua: anna.bryk@partio.fi

Jos käytät mieluummin Google-muotoista taulukkoa, kopioi jalkautussuunnitelmapohja käyttöösi täältä.

SP:n projektiryhmä tuottaa kesällä ja syksyn aikana ainakin seuraavia materiaaleja käyttöönne:

  • Aluetapaamismateriali lpkj-tapaamisiin
  • PP-esitys piirin syyskokouksessa käytettäväksi
  • Somejakokuvia (löytyvät alueviesti-blogista, kun valmistuvat)
  • Suoraan lippukunnille suunnattuja blogitekstejä Parempi lippukunta –blogista, jotka avaavat uusia pestejä ja niiden taustoja. Näitä voi jakaa sellaisenaan linkillä tai muokata omiin tarpeisiin sopiviksi.
  • Puolivalmiita rekrytekstejä aluetiimirekryn tueksi

Muista matskuja tehdään ehtimisen ja toiveidenne mukaan. Tsekkaa tarkempi julkaisuaikataulu dokkarista.

Lippukuntatuen uudistusprojektissa tapahtuu seuraavaksi:

  • Roihun Parempi lippukunta -teltassa väläytetään isosti näkyville johtajuusteemojen uutta kolmijakoa: lippukunnan johtaminen, ihmisten johtaminen ja partio-ohjelman toteutumisen johtaminen
  • Ensimmäisen valmentajapilottikoulutuksen suunnittelu alkaa juuri. Staabiin kaivataan väkeä, ilmianna itsesi! Koulutus järjestetään 26.-28.8. Lisätietoja tulossa heti kun niitä on!
  • Projektiryhmä kokoontuu aktiivisesti alue-, kasvatus- ja vapaaehtoistuen valiokunnan kanssa, suunnitelmissa on, että projektimuotoinen toiminta loppuu syksyn aikana ja lippukuntien tukeminen siirtyy valiokuntiin. Aivan erityisesti tämä näkyy vuoden 2017 tosussa.

Nähdään Roihulla!

Yksi vastaus artikkeliin ”Lippukuntatuen uudistuksen materiaalipaketti 3 – jalkautussuunnittelu

  1. Päivitysilmoitus: Alueviesti 2/2016 | Alueviesti

Kommentointi on suljettu.