HUOMIO! Valmentajakoulutuksen päivämäärä vaihtunut

Joudumme valitettavasti vaihtamaan valmentajakoulutuksen ajankohtaa. Kurssi, jonka piti olla 11.-13.11. pidetäänkin edellisenä viikonloppuna 4.-6.11. Paikkana Hämeen Partiopiirin Laitikkala. Ilmoittautumis-dl:ää siiretään muutamalla päivällä säädön takia, ja se on 13.10. Ilmoittaudu Kuksaan tästä.

Luvassa on kattava ja monipuolinen setti valmentajataitoja, jotka ovat kaikille kolmelle valmentajalle yhteisiä. Pestikohtainen oppiminen tapahtuu kurssin jälkeen tekemällä ja omia työkaluja käyttämällä. Koulutusviikonlopun jälkeiseen oppimiseen palataan jälkitapaamisessa, jonka ajankohta sovitaan koulutusviikonlopun yhteydessä.

Kysy lisää kurssinjohtaja Lotte Malkakorvelta: lotte.malkakorpi@partio.fi

Olemme valtavan pahoillamme tästä säädöstä.

t. Projektitiimi ja kurssinjohtaja, Ida, Lätzä, Annukka, Lotte ja Anna

P.S. Vuoden 2017 valmentajakoulutusten kurssiviikonloput ovat 3.-5.2. ja 25.-27.8.