Kuulumiset piiripostissa 22.11.2016

Lippukuntatuen uudistuksessa tapahtuu:

  • Jalkautuswebinaari 30.11.: Tuttuun tapaan keskustelua ja vertaistukea piirien jalkautustoimenpiteistä, SP:n tuesta ja lippukuntien auttamisesta uuteen malliin siirryttäessä.  Webinaari on tarkoitettu piirien toimijoille. Klikkaa mukaan facetapahtumaan  ja/tai skypeen.
  • SP:n jalkautusviestintä alkaa marras-joulukuun vaihteessa: Joulukuun alussa mäjähtää lippukuntiin lippukuntaposti 6/16, jossa on tietopaketti liitteineen lippukunnan työnjaon uudistukseen liittyen. Paketti sisältää yleisesittelyn siitä, mistä on kyse, lipukuntapestien pestikuvaukset sekä liehittelykortit potentiaalisille pesti- ja ohjelmajohtajille. Samaan aikaan parempilippukunta -blogiin ilmestyy useita tekstejä. Toiminta.partio.fi -sivulle tulee koonti siitä, mistä tietoa löytyy.
  • Helmikuussa seuraava valmentajakoulutus: 3.-5.2.2017 pidetään seuraava valmentajakoulutus. Samaan aikaan ja samassa paikassa pidetään myös koulutusohjaajien koulutus sekä Ko-Gi-staabien tapaaminen. Ilmolinkki tulossa aivan pian! Vuonna 2017 valmentajakoulutukseen pääsee kaksi yhden hinnalla.
  • Projekti päättyy vuoden vaihteeseen: Vuoden 2017 alusta alkaa uusi aika, ja lippukuntatuen uudistuksen sisällöt lopsahtavat sovitusti toiminnanalojen vastuulle. Projekti päättyy siis projektina, mutta lysti ja työ vasta alkavat! To do -lista otsikolla ”pitää tehdä ennen vuoden vaihdetta” on pitkä. Listan häntäpäässä on mm. lippukunta.partio.fi -sivusto, joka ei vielä vuodenvaihteeseen valmistu.